#yhdetpuheet-podcast

Podcastin nimi on #yhdetpuheet. Podcastissa haastattelen mielenkiintoisia ihmisiä. Tutustumme heihin paremmin. Kuulemme heidän tarinoitaan ja ajatuksiaan työstä ja elämästä. Varmasti kuulemme jokaiselta jotain sellaista, jota emme ole aiemmin kuulleet.

Käy seuraamaan #yhdet puheet Instagram -tiliä tästä.

1. jakso – Mikko Kuitunen

Tässä ensimmäisessä #yhdetpuheet podcast-jaksossa vieraana on ohjelmisto- ja teknologiayhtiö Vincitin perustaja ja toimitusjohtaja Mikko Kuitunen. Podcastissa maalataan henkilökuvaa Mikosta. Puhutaan paljon Vincitistä, miten se alkoi ja missä se nyt menee? Entä mihin he aikovat vielä yrityksellään päästä. Jaksossa myös selviää miksi syntyi Mikko 2.0. Ja miten Mikko 2.0 eroaa edellisestä Mikosta. 

Tämä Podcast -jakso on julkaistu 5.5.2021

2. jakso – Aki Holma

Jaksossa on vieraana Aki Holma. Hän on Tamhockey Oy:n eli Tapparan myynti- ja markkinointijohtaja. Podcastissa saamme Akin kautta vilkaista jääkiekkoseuran kulissien taakse. Miten yhdistetään myynti ja urheilu? Miten tunne myydään? Entä miten meni Akin ensimmäinen työpäivä ja ensimmäiset asiakastapaamiset Tapparan leivissä?

Tämä Podcast -jakso on julkaistu 12.5.2021

3. jakso – Kimmo Sirainen

Tässä jaksossa tutustumme Nokia River Golfin toiminnanjohtaja Kimmo Siraiseen. Saamme kuulla jakson aikana Kimmon ajatuksia muun muassa parhaasta asiakaspalvelusta, hyvästä tiimihengestä ja onnellisuudesta. Nostamme myös maljat Kimmon apelle Amille sinne jonnekin yläkertaan.

Tämä Podcast -jakso on julkaistu 19.5.2021

4. jakso – Kristiina Michelsson

Kristiina Michelsson on tekonivelsairaala Coxan toimitusjohtaja ja kokenut hallitusammattilainen. Keskustelemme podcastissa johtajuudesta ja Kristiinan työstä Coxan toimitusjohtajana. Tämän hetken (05-21) kuuma peruna on SOTE, joka uhkaa laittaa sairaalan kiinni. Vai uhkaako? Hän, jos joku, tietää. Keskustelussa on myös mukana hyvä hallitustyö. Millaista on hyvä hallitustyö, miten hallitus tulee rakentaa ja miksi hyvä hallitus on yritykselle hyödyllinen? Entä millaisella elämänviisaudella sairaalan toimitusjohtaja ja viiden hallituksen kiireinen johtaja jaksaa ja ehtii? 

Tämä Podcast -jakso on julkaistu 26.5.2021

5. jakso – Tuomo Saarni

Mikä sai turkulaisen tietohallinnon filosofian tohtorin Tuomo Saarnin lähtemään perustamaan ensin miesten muotivaateliikettä ja sitten ostamaan enemmistön naisten vaatteita valmistavasta Kangasalla toimivasta Tam-Silkistä? Millaista on suomalaisen vaateteollisuuden yhteistyö? Miksi on tärkeää valmistaa vaatteita Suomessa? Ja miksi naisten vaatteita valmistava yritys päätti alkaa valmistaa miesten Kalsareita? Tuomo jäi juuri pois Tam-Silkin toimitusjohtajan tehtävästä. Mitä seuraavaksi?

Tämä Podcast -jakso on julkaistaan 2.6.2021